dinsdag 31 juli 2012

Colofon

In dit blog is het woord aan politici en anderen met een (professionele) rol bij armoede.

Naast dit blog heeft het project Ze denken dat ik rondkom de volgende onderdelen:


Doel

Doel van het project Ze denken dat ik rondkom is om de publieke opinie en de politiek alert te houden op de noodzaak van een rechtvaardig en effectief armoedebeleid. Met eerlijke kansen op zinvol werk, ook voor degenen met een beperking. Daarnaast geeft het project een signaal naar betrokkenen: je wordt niet vergeten.
 

Succes

“Door interviews in verkiezingstijd met kandidaten voor de Tweede Kamer heeft het project Ze denken dat ik rondkom, direct een stevige dosis politieke erkenning gekregen”, vindt de projectgroep. "Iedere partij is welkom. Kandidaten voor de Tweede Kamer die nog niet zijn gevraagd kunnen via de Facebookpagina contact opnemen om te melden dat ze beschikbaar zijn voor een interview. Dit geldt ook voor anderen die professioneel met armoede te maken hebben.”
 

Credits

De formule van Ze denken dat ik rondkom is gebaseerd op een idee dat ontstond binnen Wajongers Centraal en dat is uitgewerkt door Rob Visser. De interviews in dit blog worden geschreven door hem en Elise de Waal. Het beeldmerk met de munt is gemaakt door Edwin Heida.

Dank

Wij danken webmasters die een link naar een van de websites van dit project plaatsen, zoals:

Klik op het logo hieronder om mee te doen aan de enquête:
http://www.communicadans.nl/images/Ze_denken_dat_ik_rondkom/logo%20zddir-lichtblauw.jpg

Iedereen kan meedoen aan het onderzoek naar armoedebeleving in Nederland. Klik hier en vul de enquête in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten